MiniMe 2020
1-3 Mars

Sportlovets roligaste skidskola

Snowboard och skidskolans syfte är att ge varandra inspiration och hitta kompisar att åka med även efter MiniMe är slut. De vuxna inspiratörerna är åkare som älskar att ha skoj på snö med skidor eller bräda. Många har haft det som intresse sedan de själva var barn och vet hur viktigt det är med gemenskap för att hålla fast vid intresset och lära sig mer.

MiniMe vänder sig både till skid och snowboardåkare.

Åldrarna är från 6 – 16 år. (Barnet ska klara liftåkning etc själva)

PRIS:

650 kr – Kostnad för Liftkort tillkommer

Betalas med SWISH

Betala vid bokning. Din anmälan registreras då betalningen har kommit in. Deltagarantalet är 40 åkare
Betalningen går till Klimpfjälls Alpina Klubb.

Så betalar du med SWISH

Glöm inte att ange namn på deltagaren/deltagarna och ange vilken grupp du vill att de ska vara med i.
Ta gärna med mobilen första dagen på MiniMe för att uppvisa betalningen.

SWISH-nummer:  123 042 53 48

ARRANGÖR

MiniMe arrangeras av Klimpfjälls Alpina Klubb

LEDARE

Ledarna är duktiga skid och snowboardåkare. Vi har haft både Markus och Janet Jonsson. landslagsåkare i Snowboard, och  Skicrossåkaren Sandra Näslund  med som instruktörer.
Instruktörerna 2019 är inte klara ännu men vi kommer med information om dessa så snart som möjligt.

ANTAL DELTAGARE

Dom 40 först anmälda får årets version av vår fina MiniMe t-shirt. Ni som anmäler er efter 40 anmälda är välkomna att delta men vi kanske måste ge er en T-shirt från tidigare års Minime

KUNSKAPSNIVÅER GRUPPER INFÖR MINI ME 2020

I alla 5 grupper finns två ledare. Vi strävar efter att ha både ledare med skidor och snowboard i varje grupp.

Kunskapsnivåerna är inga exakta ”regler” utan en guide i var ni kan tänkas passa. I alla fem grupper finns två ledare. Vi strävar efter att ha både ledare med skidor och snowboard i varje grupp. Alltså kan deltagarna välja utifrån kunskapsnivå oavsett disciplin.

Vågare – för de yngsta

I denna grupp inspirerar vi vandra att våga åka i skogen, hoppa, stoppsladda och åka parallella svängar. Vi leker oss fram till utveckling och hoppas att deltagarna i gruppen får en rolig gemenskap i skidåkningen.
Förkunskaper: Du skall kunna åka lift själv, ta dig ner för röda backar med kontroll och stanna när som helst.

Hoppare – för de slopestylesugna

I denna grupp lär vi oss om hur man hoppar och åker slopestyle på ett säkert sätt. Vi inspirerar varandra att prova på hopp och boxar samt drop i skogen. Vår förhoppning är att deltagarna i gruppen får en rolig gemenskap i skidåkningen.
Förkunskaper: Du tar dig fram på Klimpberget, både pist och offpist. Du hanterar din egna utrustning och löser problem själv.

Snurrare – för de trickssugna

I denna grupp peppar vi varandra att börja graba och tweaka på de hopp som du tidigare åkt rakt fram över. Vi går igenom säkerhet, parkinspektion samt underhåll och gör allt för att deltagarna i gruppen skall känna en rolig gemenskap.
Förkunskaper: Du kan hoppa samt landa i mindre hopp men är osäker samt vågar sällan prova något nytt. Du åker över boxarna men gör inga tricks.

Jibbare – för de avancerade åkarna

I denna grupp inspirerar vi vandra att snurra, graba, tweaka, jibba, shredda MEN framförallt att hitta sin egen stil och åkglädje samt en rolig gemenskap i skidåkningen . Detta är den mest avancerade gruppen och kräver mest förkunskaper.
Förkunskaper: Du hanterar olika hopp och boxar, kan flera trick samt tränar rotation.

Gruppen 13-16 år

Vi slår ihop gruppen för er som är mellan 13-16 år. Du bör känna dig trygg på skidor eller Snowboard så att dom trix vi testar känns okey att prova.

© Copyright HK Fjäll - Utforming SEGEL.se